Even een update


Category: Flora en Fauna.

Hoe gaat het me? Goed.

Alleen zou ik zeker meer opdrachten voor baby-, peuter-, kinder- en familie fotografie aangeboden krijgen.
Helaas is mijn netwerk nog te gering. Mijn plannen zijn dus om hier meer werk van te maken.

Sinds februari 2018 ben ik weer actiever gaan fotograferen, maar voornamelijk in de natuur. Daar lig ook een hele grote passie van mij. Ik zal weer wat foto’s in mijn portfolio toevoegen.

Ik heb weer een workshop van Olympus Visionair Alexander Koenders gevolgd, om de camera en de 300 mm van Olympus te leren kennen.
Heb ik veel van geleerd. Enkele dagen later heb ik een workshop Roofvogel fotografie, portret en vlucht. Ik kon daar mijn net geleerde vaardigheden tijdens de workshop van Alexander nogmaals in praktijk brengen.
Binnenkort volg ik een workshop met lange sluitertijden en filters. Hoop hier ook veel van te leren.

Ik heb recent vier vogel hutten (foto)  bezocht. In Balgzandpolder, Alblasserwaard, Drunen en Rijssen. Verder fotografeer in de natuur. Bij ons in de buurt en af en toe wat verder weg. Populair zijn de Veluwe, de Amsterdamse Waterleidingsduinen, Brouwersdam, De Rietputten bij Vlaardingen.

Wilt u mij contracteren voor een opdracht. Schrijf mij een mail of stuur een berichtje via mijn facebook pagina Fotografie Zenta.

Geef een reactie